Fudbal

Direktno.rs

13. 10. 2024. 13:45 10

FSS se oglasio zbog sramotnog stanja terena u Leskovcu

Fudbalski savez Srbije oglasio se nakon utakmice "orlova" i Švajcarske povodom stanja terena na stadionu u Leskovcu.

Iako su "orlovi" uspeli da dođu do važne pobede, gotovo svi akteri meča bili su nezadovoljni stanjem trave na jednom od novootvorenih stadiona u Srbiji.

Tim povodom oglasio se Branko Radujko:

"Činjenica je da je utisak posle tako velike pobede donekle pokvarilo loše stanje terena, za koje Fudbalski savez Srbije preuzima odgovornost.

Reč je o posledici neadekvatnog održavanja u prethodnom periodu, a propusti koje smo zatekli, poput ovog sa terenom u Leskovcu, jasan su pokazatelj zatečenog javašluka i neodgovornosti. Nije država gradila stadione i terene da bi ih neko neodgovorno koristio. Oni su vrednost za buduća vremena i tako ćemo se prema njima odnositi.

Uveren sam da ćemo to veoma brzo da promenimo i da uspostavimo najviše standarde u svim segmentima, uključujući i stanje fudbalskih terena. To je i naša obaveza koju ćemo da preuzmemo sa punom ozbiljnošću, vrednim radom i konkretnim rezultatima.

U skladu sa tim, za utakmicu protiv Danske, u novembru, teren na stadionu "Dubočica" u Leskovcu biće u znatno boljem stanju. To će pokazati da u FSS menjamo stvari na bolje", rekao je Radujko za zvanični sajt FSS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati