Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

05. 10. 2024. 15:49 0

Rade Bogdanović: Zvezdi sam se zamerio, pa me sklonili! Ima tu mesa za analizu...

Nekadašnji fudbaler i analitičar Rade Bogdanović govorio je u emisiji "Jutro" na Prvoj televiziji o brojnim aktuelnim temama iz sveta fudbala.

Govorio je Bogdanović i o Crvenoj zvezdi, te smatra da su ga sklonili od analize Crvene zvezde jer im se, tvrdi, zamerio.

- Dosta pratim medije, utakmice, komentarišem sve i žao mi je što ne komentarišem FK Crvena zvezda jer sam im se zamerio, pa su me sklonili. Kada ste me poslednji put videli da komentarišem Zvezdu? Kada sam rekao da kritikujem Kulibalija, oni su me sklonili umesto da me imaju kao besplatnog konsultanta. Kada Zvezda igra ima jako puno mesa za analizu. Ja to ne komentarišem, nema ni veze... - počeo je Bogdanović.

Dotakao se i poraza od Intera (0:4) u Ligi šampiona.

- Zvezda nije na tom nivou, tamo je odigrala poprilično loše. Bez obzira na to što je Inter i što je Zvezda tamo otišla po iskustvo, a vi tamo možete da imate iskustvo više. Napravila je Zvezda par kardinalnih, personalnih grešaka i to ju je koštalo visokog rezultata - smatra nekadašnji fudbaler Atletika i Verdera.

O budućnosti Zvezde u Ligi šampiona...

- Da vam kažem... Svaka utakmica Zvezdi u Evropi će biti jako teška zato što je to razlika i u kvalitetu i u novcu, iskustvu, Zvezda juri prvu pobedu u Evropi nakon ne znam koliko godina i to nije lako ni protiv Monaka ni Barselone, ali mogu da ostave dobar utisak.

A o tome šta bi promenio u Zvezdi, Bogdanović je jasan.

- Ja bih prvo skratio moć u FSS, zabranio da ulaze u sudijsku organizaciju, da ulaze u VAR, skratio bih im moć u medijima i uticaj na kompletan fudbal. Zašto to govorim? Da bi oni imali dobar uspeh u Evropi, moraju da imaju veći pritisak u Srbiji, a oni to ovde nemaju. Jednim delom su sami krivi za to. Previše su superiorni i moćni, a to nije dobro. Prejaki su i za Srbiju i za region. Posle njih je Dinamo Zagreb koji je preozbiljan tu, a Mamić zaista fali fudbalu kao stručnjak, kao neko ko zna da oseti i nanjuši i sa izjavama, pritiskom... Ne bih ulazio u to - tvrdi Rade Bogdanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati