Srbija

Direktno.rs

13. 10. 2024. 14:58 3

Odgovor na tekst "Hranu za pacijente voze u traktorskoj prikolici i kamionu koji je neregistrovan i raspadnut"

Direktor Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica", dr Milan Stanojković, reagovao je na tekst "Hranu za pacijente voze u traktorskoj prikolici i kamionu koji je neregistrovan i raspadnut", objavljen na portalu Direktno.rs. Reagovanje prenosimo u celosti.

Najoštrije osuđujem neistinite tvrdnje o neuslovnoj dostavi hrane našim pacijentima, koje su konstruisane i osmišljene od strane radnika Ž. R. koji je, usled nezadovoljstva zbog premeštaja na drugo radno mesto, dostavljanjem lažnih informacija novinarima želeo da se osveti rukovodstvu naše ustanove.

Bolnička kuhinja naše ustanove je renovirana pre 3 godine, uslovi za rad su odlični, imamo najsavremenije uređaje, a ove godine je kupljeno i novo vozilo za prevoz hrane do odeljenjskih čajnih kuhinja, koje je klimatizovano.

Hrana se prevozi u sterilnim, poklopcima zatvorenim posudama,u dezinfikovanom vozilu, u skladu sa svim normama i sanitarnim propisima. To je potvrđeno i od strane sanitarne inspekcije i inspekcije rada koje su po prijavi pomenutog Ž. R. izlazile i proveravale funkcionisanje kuhinje i rada naše ustanove.

Pomenuti Ž. R, koji je inače poznat po svom neprofesionalnom ponašanju i nedisciplini, usled koje je sa mesta kuvara premešten na mesto servira, u cilju lične osvete iskonstruisao je priču o neuslovnoj dostavi hrane pacijentima, tako što je napravio fotografije koje je uz neistinite informacije dostavio medijima.

Naša ustanova ispunjava sve standarde propisane strogim sanitarnim uslovima, a ovakve neistinite i krajnje zlonamerne tvrdnje imaju za cilj da nanesu štetu ugledu naše ustanove i stvaranju neosnovane panike i nezadovoljstva kod naših korisnika i njihovih porodica.

Stoga smatram da ste dužni da naš odgovor na tvrdnje iznete u vašem tekstu objavite celovito i integralno, kako bi javnost imala punu i istinitu informaciju.

Takođe, u istom cilju, radi istine, pozivam i vas da dođete u našu ustanovu, i sami se lično uverite u uslove i funkcionisanje naše ustanove.

S poštovanjem,
Direktor Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Gornja Toponica", dr Milan Stanojković

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati