Srbija

Direktno rs.

18. 04. 2024. 11:45 0

Reagovanje iz "Mi - Snaga naroda dr Branimir Nestorović"

Nikola Milosavljević, poverenik za grad Niš "Mi - Snaga naroda dr Branimir Nestorović" reagovao je na tekst "Opozicija u Nišu se obavezala da neće sarađivati sa SNS, Nestorović i Milić nisu".

- Želim da pojasnim da je razlog za izostanak potpisivanja protokola, koji je pomenut u listu Direktno od strane naše grupe građana taj što ne želimo da dajemo doprinos daljoj polarizaciji političke scene na lokalu, pa i u Srbiji.

- Mi smo već na delu pokazali da vodimo nezavisnu politiku i da nećemo sarađivati sa vladajućom strankom (beogradski izbori), što ima daleko veću težinu od potpisivanja neobavezujućeg protokola koji ima uglavnom marketinški karakter. Međutim, isto tako stava smo da nećemo sarađivati ni sa prozapadnom opozicijom. Smatramo da smo jedina politička opcija koja se zalaže za istinsku resuverenizaciju zemlje i u skladu sa time delujemo - dodao je Nikola Milosavljević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati