Svet

[ Izvor: Mediji ]

13. 10. 2024. 15:33 2

Medvedev izvređao Zelenskog i zapretio još jednoj državi

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev žestoko je potkačio ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog u svom novom obraćanju na Telegramu.

Medvedev, naime, tvrdi da će zemlje NATO za deset godina "baciti Ukrajinu u smeće". Tako je prokomentarisao plan ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog u vezi sa pristupanjem Kijeva NATO alijansi.

- Ludo narko kopile je javno rekao da ima "plan pobede" koji se sastoji iz jedne tačke - prijem Kijeva u NATO. Šta će se desiti - nije teško zamisliti. Mladi i ne baš mladi "članovi alijanse" će podvrgnuti invalidnu, bespomoćnu zemlju dugotrajnom izopačenom nasilju, maltretiranju sa elementima nekrofilije, a onda će, desetak godina kasnije, baciti raspadnuti leš u smeće - napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.

On je odgovorio i na pretnju bivšeg šefa generalštaba poljske vojske Rajmunda Andžejčaka da će gađati Sankt Peterburg. Ranije su nemački mediji preneli da je Andžejčak zapretio raketnim udarom na Sankt Peterburg u slučaju hipotetičkog ruskog napada na baltičke zemlje, poput Litvanije.

- Još jedan hrabri pšek (uvredljiv naziv za Poljake). Bivši načelnik generalštaba ispljuvane Poljske, Andžejčak, preti Rusiji "direktnim napadom na Sankt Peterburg". On, budala u ostavci, treba da se priseti svih podela Poljske, i ne treba da budi zver. Jer Varšava je bila deo Ruskog carstva. Nedostajemo vam? - napisao je Medvedev.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati