Fudbal

Direktno.rs

13. 10. 2024. 14:25 1

Barselona traži da Jamal NE IGRA protiv Srbije!

U štab fudbalske reprezentacije Španije stigao je nesvakidašnji zahtev dva dana pre utakmice sa Srbijom u Kordobi.

Barselona je selektoru Luisu de la Fuenteu poslala molbu da Lamina Jamala oslobodi obaveza i vrati u Kataloniju ranije nego što je to bilo planirano.

Katalonski "Sport" navodi da u Barseloni strahuju da bi njihov "vunderkind" mogao ponovo da bude meta oštrih startova protivničkih igrača, ovog puta reprezentativaca Srbije, kada u utorak u 20.45 počne utakmica četvrtog kola Lige nacija.

Oni su gledali sinoćni meč između Španije i Danske u Mursiji i navodno primetili da je tinejdžer pretrpeo previše udaraca od kojih neki nisu imali veze sa fudbalom. Jamal je duel u kojem je "furija" ostvarila minimalnu pobedu završio šepajući, a potom se stručnom štabu reprezentacije požalio na bolove koje vuče iz brojnih duela sa Dancima.

"Sport" navodi da su u Kataloniji zabrinuti da bi novu zvezdu svetskog fudbala mogla da zadesi slična sudbina kao Ansua Fatija, Gavija i Pedra, koji su svi doživeli ozbiljne povrede u ranoj fazi karijere kako zbog prevelikog broja nastupa, tako i grubosti starijih igrača.

Jamal, koji je i prošle godine bio nezamenljiv u prvom timu Barselone, a potom zakucan kao starter na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, odigao je već 900 minuta na klupskom nivou i sve tri utakmice za Španiju u novom ciklusu Lige nacija.

Četvrta je protiv "orlova" u utorak u 20.45 u Kordobi.

Videćemo da li sa ili bez Jamala na terenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati