Zabava

[ Izvor: Mediji ]

13. 10. 2024. 14:06 1

Znate li o čemu se peva u "Makareni"? Reči pesme će vas šokirati

Jedna devojka nedavno je na TikToku otkrila o čemu se zapravo peva u čuvenom hitu "Makarena", a mnogi su posle ovog saznanja šokirani.

Čuvena "Makarena", koju izvode Los del Rio, bila je glavna pesma na žurkama 90-ih, a sluša se i danas. Uz nju se veže prepoznatljiva koreografija koju svi znaju. Hit je na španskom jeziku, a tiktokerka Medi Džekson prevela ga je na engleski i zgranula mnoge obožavaoce "Makarene".

- Daj svom telu radost, Makarena. Tvoje telo je za davanje dobrih stvari. Daj svom telu radost, Makarena. Hej, Makarena - glasi refren pesme.

Makarena je u ovoj pesmi mlada žena, a nastavak pesme jednako je iznenađujuć. Makarenin dečko ide u vojsku, a dok ga nema, ona ga vara s njegova dva prijatelja.

- Makarena je imala dečka koji se prezivao... Koji se prezivao Vitorino. Dok je on davao svoju zakletvu, ona se davala dvojici njegovih prijatelja... Eeej - glase stihovi pesme.

Džejk Rendal, kreator sadržaja iz Ujedinjenog Kraljevstva, takođe je podelio svoj šok zbog nepristojnog teksta. Zaprepašten stihovima, zamolio je učitelje da prestanu da puštaju pesmu na školskim plesovima.

Korisnici TikToka u šoku su zbog ovih saznanja. 

"Postajem tužan jer saznajem šta stihovi znače", "Neke pesme zaista ne treba prevoditi", "Konačno srećna pesma o veselju i plesu i... ostalim stvarima", "Puno pesama koje smo slušali kao deca sada zvuči jako loše", "Jedna od mnogih pesama koje nije trebalo da pevamo kad smo imali 9 godina", "Verovatno učitelji koji su nam je puštali takođe nemaju pojma o čemu je", neki su od komentara.

Španski pop duo Los del Rio objavio je ovaj hit 1993. godine, a pesma je ubrzo postala pravi hit na brojnim porodičnim slavljima, školskim priredbama i verskim okupljanjima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati