Politika

Direktno.rs

24. 03. 2022. 06:10 10

Osuđen zbog mutnih radnji za SNS, ubacio sina na parlamentarnu listu

Tomislav Bokan, "privrednik" iz Novog Sada i nekada predsednik Udruženja Dinara, Drina, Dunav, bivši rukovodilac novosadskog vodovoda poznat po tome što je osveštavao vodu i po krivičnom postupku protiv njega za prodaju glasova 2012, kao i presudu zbog nezakonitog zapošljavanja partijskih kadrova u javnom preduzeću, pronašao je način da se vrati u topao Vučićev zagrljaj.

Naime, Bokan je ubacio sina, Nikolu Bokana, na 80. mesto parlamentarne liste SNS. Zanimljivo je da Nikolu Bokana, diplomiranog pravnika, niko ne poznaje sa studija, niti u pravničkim krugovima Novog Sada.

Iako pravosnažno osuđen za zapošljavanje partijskih kadrova i zloupotrebu službenog položaja, kao i uprkos optužnici zbog dokumentovane prodaje glasova Roma u Novom Sadu na izborima 2012 (tad je Bokan čak bio u rukovodstvu Romske partije i postao Rom), sve to nije smetalo SNS da budu sa njim u koaliciji u gradu i da mu daju na upravljanje gradsko preduzeće od strateškog značaja - vodovod.

On je tamo jedino uspeo da protivzakonito zapošljava partijske kadrove i izvlači novac za sebe i druge funkcionere partije DDD. Kad je najzad uhapšen i kad su mu osuđeni za pokušaj ubistva Žapca podmetnuli bombu pod auto, odjednom je shvatio da SNS ne valja. Ipak, nije ga dugo držalo to stanje, te eto Bokana ponovo u naprednim redovima.

Vučić računa da Bokan može obezbediti glasove Krajišnika u okolini Novog Sada i po Vojvodini, te je pristao da u zamenu za to Bokanovog sina stavi na visoko 80. mesto liste SNS. Sve se ovo radi u panici zbog spoznaje da Krajišnici odavno više ne veruju ni Vučiću, a kamoli prevarnom Bokanu.

Takođe, jasno je da čak ni mutni Bokan ne može zaustaviti podršku Krajišnika Zdravku Ponošu, naročito ne zbrinjavanjem na SNS listi sina Tomislava Bokana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati