Košarka

[ Izvor: Mediji ]

05. 10. 2024. 21:42 0

Zvezdin plej: Ponižavate me, budite oprezni!

Košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos odigrao je loše na gostovanju Parizu, uprkos Zvezdinoj pobedi (80:77). Sa njim na terenu srpski tim tonuo je u dvocifreni rezultatski minus dok je odmicala treća četvrtina. Potom je ušao Kodi Miler-Mekintajer, dao mnogo veći doprinos na poziciji plejmejkera i sa saigračima pokrenuo ekipu u veliki preokret i trijumf crveno-belih u Francuskoj. Za to vreme, Jago se više nije vraćao na teren.

Dan posle, suočen sa kritikama na svoj račun, Jago se oglasio na društvenim mrežama.

- Ponižavate me, ali svet se okreće, budite oprezni - napisao je Brazilac.

Uz pretpostavku da se ne obraća nikome konkretno, već da odgovara na upućene kritike na svoj račun, Jago je sigurno motivisan da pokaže da je njegova loša forma samo trenutna i da će uskoro biti "onaj stari", od prošle sezone.

Brazilac je neretko bio u prvom planu tokom svojih 14 minuta na terenu, uz tri asistencije i tri izgubljene lopte, a nije bilo suspendovanog Miloša Teodosića da uđe sa klupe i popravi stvar. Srećom po njega i po Zvezdu, Miler-Mekintajer (9 poena, 6 skokova, 7 asistencija) je u pravim trenucima radio važne stvari da pogura ekipu ka trijumfu na otvaranju evroligaške sezone.

Jago dos Santos imaće šansu za iskupljenje za vikend, na gostovanju Splitu od 17 časova, a potom u sredu protiv Baskonije u Beogradskoj areni i, naravno, u svim utakmicama koje dolaze.

Protiv Pariza je završio meč sa dva poena i šutem iz igre 1/5.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati