Poznati

Direktno.rs

11. 09. 2021. 11:08 1

18 diva starijih od 50 koje su rekle NE estetskim operacijama

Kada se govori o nekoj holivudskoj lepotici ne prestaje da se licitira sa brojem plastičnih operacija koje je uradila ne bi li izgledala mladoliko. A mnogi su skloni da kažu – šta će, posao je takav, Holivud ne prašta. Ipak, postoje žene koje se ne boje starenja, rekle su “ne” botoksu i odlasku pod nož, a pri tom i dalje nižu velike filmske uspehe.

Predstavljamo vam 18 lepotica iznad 50 godina, diva, žena koje su dostigle zvezde u svojim karijerama, koje nemaju nijednu plastičnu operaciju i ponosne su na činjenicu da su prirodne lepotice.

18. Izabela Roselini

U jednom od svojih intervjua, glumica je rekla da se nikada neće podvrgnuti estetskoj hirurgiji. Za mladolik izgled jede organsku hranu i koristi dobre kreme za lice.

17. Šeron Stoun

Šeron vežba 4 do 5 puta nedeljno i kupuje drogerijske kreme za lice. U jednom intervjuu glumica je tvrdila da nikada nije imala plastičnu operaciju.

16. Bruk Šilds

Glumica i bivša manekenka priznaje da je isprobala botoks, ali joj se rezultat nije svideo. Ona se plaši da će s estetskom hirurgijom izgledati kao Džoker.

15. Salma Hajek

U različitim intervjuima glumica je rekla da nikada nije bila na plastičnoj operaciji.

14. Džodi Foster

Džodi Foster smatra da moderno društvo tera žene da se transformišu prema modnim standardima. Glumica se protivi plastičnoj hirurgiji i ne boji se bora.

13. Endi Mekdauel

Sigurna je da joj nisu potrebni ni botoks, ni fejslifting. Ona jednostavno brine o svojoj koži i vodi zdrav način života. A na Kanskom festivalu se pojavila neofarbane kose sa širokim osmehom.12. Ema Tompson

Glumica je zajedno s Kejt Vinslet i Rejčel Vajz osnovala Britansku ligu protiv kozmetičke hirurgije. Ema injekcije botoksa naziva “ludim”. Ne preporučuje ih nikome.

11. Sigurni Viver

Nedavno je glumica rekla da joj se sviđa starenje i da u borama ne vidi ništa strašno.

10. Loren Haton

Top model 70 -ih ponosan je na svoje bore. Loren izgleda veličanstveno zahvaljujući kokosovom ulju koje koristi od svoje 22. godine.

9. Hale Beri

Glumica tvrdi da nikada nije bila na plastičnoj operaciji. Ljubitelj je sporta te često na svom Instagramu deli fotografije sa svojih treninga.

8. Sindi Kraford

Top manekenka brine se o svojoj koži i redovno vežba. Sindi voli maske za mikrodermoabraziju, kreme za sunčanje i hidratantne proizvode.

7. Džulijen Mur

Tvrdi da ne mari za starenje. Glumica se bavi jogom i voli kardio vežbe.

6. Meril Strip

Uvek kaže da se protivi plastičnoj hirurgiji. Njen pogled dokazuje da su žene poput finog vina: s godinama postaju sve bolje.

5. Sisi Spejsek

Nikada se nije okrenula plastičnoj hirurgiji, ali kaže da nije protiv retuširanja fotografija.

4. Sofi Marso

Ova francuska glumica nikada nije drastično promenila svoj izgled.

3. Izabel Iper

Ona graciozno stari. Njena tajna sjajnog izgleda je kombinacija visokokvalitetne šminke i elegantne odeće.

2. Žilijet Binoš

Francuska glumica se često ruga botoksu i implantatima za dojke. Ona preporučuje da pijete više vode kako biste izgledali sjajno.1. Viktorija Rufo

Meksička glumica i zvezda TV serije “Simply Maria” voli prirodnu lepotu. Na svom Instagramu bez žaljenja objavljuje svoje fotografije bez filtera, piše Brightside.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati