Fudbal

[ Izvor: nova S ]

09. 10. 2024. 16:50 0

Fudbaler dugog jezika: Izjavom izazvao haos (VIDEO)

Napadač Volfzburga Kevin Berens izazvao je skandal koji se našao u fokusu nemačkih medija. Naime, marketinški deo kluba je od jednog dela igrača tražio da se potpišu na stvari koje će se potom naći u prodaji ili otići u humanitarne svrhe, a među njima bio je upravo Berens

Između ostalog, Berens je imao zadatak da potpiše posebno izdanje dresa Volfzburga u duginim bojama, ali je to odbio da uradi uz pogrdne reči.

O svemu je odmah obaveštena uprava kluba koja je ekspresno reagovala i Nemac je otišao na raport kod sportskog direktora Sebastijana Šindzielorza.

 - Tokom sastanka bilo je izjava koje nisu bile u skladu sa pogledima Volfzburga. Incident je odmah rešen. Klub je svestan svoje društvene odgovornosti - odgovorili su iz kluba na upit nemačkog „Bilda“.

Zatim se oglasio i sam Berens te uputio izvinjenje zbog pogrdnih reči.

- Moji spontani komentari apsolutno nisu bili u redu. Želeo bih da uputim izvinjenje zbog toga. Tema je bila jasno interno raspravljena i molim vas na razumevanju da ne želim dalje komentarisati ovo - rekao je Berens.

Više o ovoj temi možete pogledati u videu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati