Fudbal

Direktno.rs

28. 09. 2024. 21:08 0

Šampion zaustavio seriju Bajerna, golčina Pavlovića (VIDEO)

Fudbaleri Bajerna remizirali su u Minhenu sa ekipom Bajera iz Leverkuzena 1:1 u meču petog kola Bundeslige.

Trenutno najveći derbi u nemačkom fudbalu doneo nam je podelu bodova posle koje će srećniji biti aktuelni šampion Nemačke, ali i odličnu partiju nesuđenog reprezentativca Srbije Aleksandra Pavlovića.

Nakon pokušaja Olisea iz slobodnog udarca sredinom prvog poluvremena, gosti iz Leverkuzena prvi su stigli do prednosti u 31. minutu.

Robert Andrih iskoristio je dodavanje Džake i lepim udarcem sa ivice kaznenog prostora savladao nemoćnog Nojera.

Usledila je ofanziva Bajerna koji je uzvratio na pravi način pošto je Aleksandar Pavlović postigao fantastičan gol izjednačujući gol.

Igrao se 39. minut kada je novopečeni reprezentativac Nemačke srpskog porekla sjajno zahvatio loptu sa oko 25 metara i poslao je iza leđa Hradeckog.

Početak drugog dela igre pripao je Bajernu koji je zapretio prvo preko Gnabrija koji je pogodio prečku, a potom i Olisea čiji je udarac uspeo da ukroti golman "farmaceuta".

Vredan pomena jeste i pokušaj Dejvisa, da bi na drugoj strani prvu ozbiljniju priliku nakon gola Bajer imao preko Telje kojem je Nojer odbranio udarac.

Da je Bajern imao i više od igre na "Alijanc areni", govori i statistika koja kaže - 67:33 u procentima poseda lopte, kao i odnos šuteva ka golu protivnika, 19:3.

Na kraju, opak, podela bodova, što je prvi put od početka sezone da Bajern nije pobedio. Uprkos tome, ostao je lider Bundeslige sa 13 bodova (ima dva više od prvog pratioca Lajpciga), dok je Leverkuzen treći sa 10 bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati