Košarka

[ Izvor: Mediji ]

09. 10. 2024. 17:29 2

Fakundo Kampaco igra protiv Partizana

Jedan od najboljih igrača Real Madrida ipak će igrati protiv Partizana - nakon žalbe španskog kluba ukinuta je suspenzija za Fakunda Kampaca, pa će on moći na teren u drugom kolu nove sezone Evrolige.

Iako je prvo stigla informacija da Argentinac neće moći na teren protiv srpskog tima, nakon primedbe Madriđana odluka je promenjena!

"Nakon žalbe Real Madrida u vezi sa kaznom izrečenom gospodinu Fakundu Kampacu zbog postupanja prema sudijama, žalbeni sudija je odobrio privremenu meru odlaganja izvršenja sankcije", navodi se u saopštenju koje je takmičenje najboljih evropskih klubova izdalo povodom ovog slučaja.

Podsećamo, Fakundo Kampaco suspendovan je zbog isključenja koje je zaradio na meču prvog kola protiv Bajerna u Minhenu, kada je potpuno izgubio živce u završnici meča. Tom prilikom verbalno je napao arbitre, pokušavao je i da se obračuna sa njima, a na kraju nije mogao da pomogne timu da izbegne poraz.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Džekpot

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati