Zabava

[ Izvor: Mediji ]

22. 09. 2024. 07:05 0

Holivud je napustio na vrhuncu popularnosti: Odluku je doneo nakon bizarnog incidenta

Džoš Hartnet rođen je kao Džošua Danijel Hartner 21. jula 1978. u San Francisku.

Publici je najpoznatiji po ulogama u ostvarenjima „Perl Harbor“, „Noć veštica 7“, „Pad crnog jastreba“, „40 dana i 40 noći“, „Grad greha“, „Crna dalija“, „Divlji konji“, a prošle godine smo imali priliku da ga gledamo u filmovima „Operacija Fortuna: Prevara veka“ i „Openhajmer“.

Naime, iako je bio jedan od najtraženijih glumaca, Hartnet je u jednom trenutku odlučio da se posveti manjim produkcijama i odrekne se Holivuda.

- Moj pogled na Holivud uvek se kretao između frustracije i nevoljnog prihvatanja. Odbio da glumim u velikim filmskim hitovima, nisam nestao iz filmske produkcije, kako to nekome izgleda. Samo sam se držao dalje od Holivuda i bombastičnih naslova jer sam shvatio da to nije način na koji želim da živim i radim - istakao je glumac jednom prilikom.

Dodao je i da je odluka da se odmakne od Holivuda bila važna za njegovo mentalno zdravlje koje je postajalo sve lošije.

- Zaista sam uživao u snimanju filmova, ali je industrija tada bila previše za jednog dvadesetjednogodišnjaka. I mediji su tada bili drugačiji. Paparaci su bili iza svakog ugla i zapravo nisam mogao da idem bilo gde, a da me neko ne maltretira. Odlučio sam da mi to ne treba i da mogu da snimam filmove, a da ne budem u centru pažnje - objasnio je Džoš.

Kako je rekao, dešavali su se incidenti sa kojima više nije želeo da se nosi.

- Pažnja koju sam dobijao u tom trenutku nije bila normalna. Bilo je raznih incidenata, ljudi su se pojavljivali na mom pragu i vrebali me. Ne želim sada da pravim veliku stvar od toga, ali tada me nije bilo briga - istakao je on, prisećajući se trenutka kada je nepoznati čovek došao pred njegovu kuću sa pištoljem u ruci.

- Rekao je da mi je otac - rekao je glumac i dodao da je čovek tada završio u zatvoru.

- Bilo je to čudno vreme i nisam želeo da budem primer slavne ličnosti kojoj je naškodio neki ludi fan - zaključio je Hartnet, piše El Pais.

Džoš danas živi u Hempširu i u braku je sa koleginicom Tamsin Egerton. Njih dvoje su se venčali 2021, nakon 10 godina veze i imaju četvoro dece. Takođe, posvećeni su brizi o imanju na kom imaju dosta vrsta životinja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Priprema je pola posla

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati