Zabava

Direktno.rs

07. 09. 2024. 17:53 1

Poznati glumci i muzičari čija će vas visina iznenaditi! Tomu Kruzu trebaju ŠTIKLE

Ako biste ikada imali priliku da lično sretnete neke od najpoznatjih ličnosti iz industrije zabave na svetu, možda biste ostali iznenađeni saznanjem koliko su visoki. Mnogi su zapravo daleko niži nego što izgledaju na ekranima, dok su drugi zaista neočekivano visoki.

I mada se mnogi "vrte" tu negde oko prosečne muške visine od 185, iznenađujući je broj (i imena) onih čija visina jedva da dostiže ovaj prosek, kao što su Bred Pit, Džorž Kluni, Robert Dauni Džunijor ili Leni Kravic (svi su 180).

Srcelomac i večiti mladoženja Leonardo Dikaprio visok je 183 centimetra, a zvezda skromnog pogleda na život Kijanu Rivs samo tri centimetra viši je od njega.

Nose i cipele na štiklu

No drugi su još niži, a kako se priča, mnogi od njih se neretko koriste i cipelama na štiklu ili njihove partnerke izbegavaju iste. A verujemo da ni previše visokima nije lako, mada se njima visina nekako "lakše prašta".

Ovo su neke od prosečnih visina muškaraca sa A-liste najpoznatijih glumaca i muzičara, od najnižih ka najvišim. Peter Dinklage je sigurno trenutno najpoznatiji najniži glumac koji nas je potpuno očarao u serijalu "Igra prestola", a sa svojih 135 centimetara visine, nešto je niži od daleko starijeg kolege glumca Denija DeVita, koji je visok 147.

Majkl Džej Foks je dugi niz godina bio pojam atraktivnog muškarca koji je osvajao sa svojim tinejdž ulogama tokom '80-ih godina, a njegova 163 centimetra nisu nimalo oduzimala od uzdaha devojaka kada ga vide na ekranu.

Momci poput muzičara Bruna Marsa i glumaca kao što su Daniel Redklif i daleko stariji Dastin Hofman pokazuju da se uspeh pakuje u malim bočicama sa njihovih 165 centimetra visine. Ni par centimetra više (167) koje imaju pevač U2 grupe Bono i najpoznatiji hobit na svetu, glumac Elijah Vud - nisu bile prepreke ka enormnoj svetskoj popularnosti.

A koliko je visina nebitna, pogotovo kada su u pitanju ženska srca, najbolje svedoči glumac Tom Kruz, koji je decenijama važio za najatraktivnijeg muškarca Holivuda, sa 172 centimetra visine, i pored priče da je nosio više cipele tokom snimanja.

Na ovoj listi mogu da se nađu i mnogi drugi, ali ćemo probrati još samo neke, poput Marka Vahlberga, Joakina Feniks i Eminema, sva trojica su visoki 176.

Sa druge strane, tu su i oni koji su iznenađujuće visoki. Glumci različitih generacija poput Aleksandera Skarsgarda, Klinta Istvuda, Lijama Nisona, Džefa Goldbluma, Čevi Čejsa i Bena Afleka - su fantastičnih 195 centimetara visoki. Ali nisu najviši.

Njihove kolege poput bivšeg WWA borca i glumca "The Rock", te Džon Korbet, Džo Manganelo, Li Pace, Vins Vaugn, kao i poznati voditelji poput Hauard Sterna i Konan O'Brajena su svi visoki iznenađujućih 198 centimetra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati