Svet

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

07. 07. 2024. 07:31 0

Troje dece poginulo u požaru: Sumnja se da je podmetnut (VIDEO)

Troje dece, uključujući bebu od 10 meseci, poginulo je u požaru koji je rano jutros izbio u jednoj kući kod Sidneja, a lokalni mediji navode da australijska policija slučaj istražuje kao ubistvo.

Hitne službe su oko 1 sat posle ponoći po lokalnom vremenu pozvane na imanje u Lalor Parku, naselju udaljenom oko 35 kilometara zapadno od centra Sidneja, saopštila je policija, a prenosi Rojters.

Dvojici dečaka, uzrasta dve i četiri godine, hitna medicinska pomoć je pružena na licu mesta, ali su oni preminuli nedugo nakon prijema u bolnicu. Nakon što je vatra ugašena, pronađeno je i beživotno telo desetomesečne devojčice, navela je policija.

Još četvoro dece, uzrasta od šest do 11 godina, u stabilnom je stanju u bolnici, kao i njihova majka, koja je na lečenju zbog udisanja velike količine toksičnog dima.

Povređeni muškarac starosti 28 godina, koji je ometao napore policije da uđe na imanje, uhapšen je i pod policijskim nadzorom prevezen u bolnicu.

- Inspektori odeljenja za ubistva preuzeli su istragu u ovom slučaju koji se smatra ubistvom u krugu porodice. U ovom trenutku čini se da je 28-godišnji muškarac odgovoran za višestruko ubistvo - izjavio je predstavnik policije Deni Doerti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati