Tenis

Direktno.rs

04. 07. 2024. 17:35 1

Novak kidao živce navijačima: Kroz pakao do 3. kola

Novak Đoković pobedio je Džejkoba Firnlija u drugom kolu Vimbldon sa 3:1 u setovima.

Dosta promenjivo odigrao je Novak na današnjem meču. U prva dva seta bio je - fantastična. Servis ga je služio besprekorno, a ritern je bio na vrhuskom nivou. Nije bilo lako srpskom asu jer je na drugoj strani bio izuzetno dobar server. Međutim, svaku njegov malo slabiji servis gem, Novak je znao da iskoristi. U prva dva seta napravio je po jedan brejk i to mu je bilo dovoljno za veliku prednost - 6:3, 6:4.

Treći set počeo je takođe sjajno. Đoković je napravio brejk u ranoj fazi tog dela igre i delovalo je da je samo pitanje kad će kraj meča, ali... Usledio je potpuni pad u igri najboljeg tenisera svih vremena! Novak je izgubio dva gema na svoj servis i dopustio Britancu da osvojio set i potpuno se vrati u meč. Publika je u tim momentima bila u transu i apsolutno svi su navijali protiv Novaka.

Đokovića je malo uhvatila i nervoza u toj fazi igre pa je nekoliko puta "uhvaćen" kako urla na svoj boks. Pored toga imao je problema sa jednim čovekom iz publike koji ga je sve vreme ometao, a na sve to nadovezao se i vetar koji je duvao sve jače i jače.

Problemi su se nizali u četvrtom setu, oba tenisera su čuvala svoj servis, ali je ipak Nole pokazao ko je tata na terenu. U samoj završnici je stigao do brejka, servirao za pobedu i - pobedio.

Đoković će se u trećoj rundi će se sastati sa boljim iz meča Ečeveri - Popirin.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Mašinista se pravi važan

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati