Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

24. 09. 2024. 17:26 0

Kaboklo o odlasku iz Partizana: Izvinite...

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo je konačno progovorio o svom odlasku iz Partizana uoči finala KLS-a kojim je prošle sezone prekršio pravilnik, te ga je to kasnije i koštalo ostanka u Beogradu.

Bruno Kaboklo, bivši košarkaš Partizana, izazvao je buru prošle godine kada nije prisustvovao finalu srpskog prvenstva, odlučivši da otputuje u SAD.

Sada, kao član Hapoela iz Tel Aviva, u ekskluzivnom intervjuu za izraelske medije, Kaboklo je objasnio kako je došlo do nesporazuma sa Partizanom u ključnom trenutku sezone.

- Potpisao sam ugovor sa Partizanom na godinu dana i završili smo naše učešće u različitim turnirima. Odjednom se pojavio turnir za koji nismo znali. U Srbiji timovi koji igraju u ABA ligi i Evroligi ponekad odmah igraju finale. To je bilo pomalo čudno u poslednje četiri godine. U Partizanu su rekli da treba da čekamo jer možda će se održati taj finalni turnir, jer to nije bio slučaj u protekle četiri godine. Kada su rekli da ćemo učestvovati, igrao sam polufinale i pobedili smo - izjavio je Kaboklo.

Objašnjavajući kako je došlo do problema, Kaboklo je istakao da je uveren bio da ima dozvolu kluba za odlazak u SAD.

- Razgovarao sam sa svojim agentom, i u jednom trenutku mi je rekao da je u kontaktu sa klubom i da imam odobrenje od Partizana da otputujem u SAD. Mislio sam da klub zna za to i da je sve u redu. Imao sam "zeleno svetlo". Otišao sam u SAD, a onda me je GM pozvao i rekao da ne mogu da idem, ali tada sam već bio tamo i nisam mogao da se vratim. Došlo je do nesporazuma, sa moje strane sve je delovalo u redu i jednostavno nisam mogao da se vratim. Razgovori između kluba i mog agenta su se nastavili, ali na kraju nisam igrao - objasnio je košarkaš.

Nakon što je potez izazvao negativne reakcije, Kaboklo je javno uputio izvinjenje navijačima i klubu:

- Iskreno, nisam želeo da ovako završi. Mislio sam da imam odobrenje. Da je bilo do mene, ostao bih i završio zadatke sa ekipom, ali stvari se dešavaju u životu i nemamo kontrolu nad njima. Bilo to moja greška ili ne, dogodilo se i mogu samo da objasnim svoju stranu priče. Želim da iskoristim ovu priliku i izvinim se javno, pa se izvinjavam Partizanu i navijačima. Obožavao sam vreme provedeno tamo, predivni ljudi, predivna zemlja, bilo mi je prelepo i zaista mi je žao zbog načina na koji se sve završilo - zaključio je Kaboklo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati