Fudbal

Direktno.rs

24. 09. 2024. 19:20 4

Saznajemo: Navijači žele da na Vazurino mesto dođe sin legende Partizana

Navijači Partizana su već duži vremenski period nezadovoljni radom Miloša Vazure, tako da će im vest o njegovoj smeni svakako izmamiti osmeh. Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da će Rasim Ljajić postati novi predsednik Partizana, kao i da će mesto generalnog direktora pripasti nekadašnjem igraču crno-belih Danku Lazoviću, ali deluje da navijači imaju drugo rešenje.

Kako saznajemo, za navijače crno-belih je jedno od najprihvatljivijih rešenja da na mesto Miloša Vazure dođe sin legende Partizana Momčila Vukotića, Dejan Vukotić. I ako je čovek iz sistema, njegovi dosadašnji rezultati su dobar pokazatelj da bi mogao da se izbori sa poteškoćama u kojima se trenutno klub nalazi i smatraju da mu je Partizan ispred ličnih interesa.

Podsetimo, Miloš Vazura nije odgledao večiti derbi do kraja. Naime, on je napustio je isti napustio već u poluvremenu, što jasno pokazuje da su njegovi dani u Partizanu odbrojani.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati