Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

24. 09. 2024. 20:14 5

Željko Mitrović opet zvao kriminalca da uživo na TV-u bije žene i objašnjava kako se ubijaju ljudi

Kristijan Golubović, poznati kontroverzni učesnik rijalitija i bivši kriminalac, sprema se da ponovo zakorači na imanje u osmoj sezoni rijalitija "Farma", što je izazvalo veliki medijski odjek. Ovaj skandalozni povratak najavio je vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, obećavajući spektakl koji će, po njegovim rečima, oboriti sve rekorde gledanosti.

Milionska publika Pink televizije nestrpljivo čeka da rijaliti "Farma" ponovo počinje sa emitovanje. Vlasnik Pinka, Željko Mitrović, pre nekoliko meseci najavio je ovaj projekat koji će početi u petak 27. septembra u 20 časova u Šimanovcima, piše Nova.rs.

Za sada je potvrđeno da će u "Farmu 8" ući Kristijan Golubović, koji će imati specijalan zadatak - kako je istakao Željko Mitrović.

Golubović je stekao ozloglašenost zbog svoje kriminalne prošlosti, koja uključuje različite vrste nasilnih i nelegalnih aktivnosti. Tokom 1990-ih, bio je povezan sa organizovanim kriminalom, učestvovao u raznim oružanim pljačkama i nasilnim incidentima, zbog čega je proveo značajan period iza rešetaka.

Njegova prošlost nije ga sprečila da postane deo popularnih rijalitija, gde je svojim temperamentom i nasilnim ispadima izazvao brojne kontroverze. Tokom svog učešća u prethodnim rijalitijima, uključujući "Farma" i "Zadrugu", Golubović je bio poznat po fizičkim sukobima sa ostalim učesnicima, što je često rezultiralo intervencijama obezbeđenja.

Mitrovićev potez da vrati Golubovića na "Farmu 8" deo je šire strategije Pink televizije da privuče pažnju publike, iako su brojni gledaoci izrazili zabrinutost zbog promocije nasilja i kriminala.

Pored toga, Golubović je navodno pristao na specijalne uslove, uključujući unosne honorare i posebne pogodnosti, što je dodatno podgrejalo medijsku raspravu o etičnosti ovakvih programa​.

Ko je Kristijan Golubović?

Kristijan Golubović, poznat i po svojoj kriminalnoj prošlosti, nekoliko puta je bio akter ozbiljnih nasilnih incidenata u rijaliti programima u Srbiji, poput "Farme" i "Zadruge". Njegovo učešće u ovim emisijama često je bilo obeleženo pretnjama i fizičkim sukobima, što je izazvalo reakcije javnosti, ali ne uvek i od strane nadležnih institucija.

Jedan od najstrašnijih incidenata desio se u emisiji "Zadruga" kada je Golubović fizički napao učesnicu Kristinu Spalević. On ju je ščepao za vrat i čupao za kosu dok je obezbeđenje pasivno posmatralo. Ova nasilna scena zabeležena je kamerama, ali reakcija nadležnih je izostala. Takođe, u nekoliko prilika je javno demonstrirao načine ubistva, što je šokiralo gledaoce. U jednom incidentu, pred kamerama je objašnjavao kako se ubija u zatvoru, koristeći Marka Janjuševića kao primer​.

Golubović je poznat po svojim pretnjama smrću. Tokom "Zadruge" je izjavio da će ubiti Staniju Dobrojević, bivšu učesnicu rijalitija, ukoliko mu se ne izvini. Ove pretnje izazvale su ogorčenje javnosti, a Stanija je podnela krivičnu prijavu protiv njega. I pored ovih pretnji, njegova učešća u rijaliti programima su se nastavila​.

Ovi incidenti samo su deo širokog spektra nasilja i pretnji koje je Golubović javno iznosio, dok su reakcije institucija bile sporadične i neadekvatne. Iako je nekoliko puta diskvalifikovan iz rijalitija zbog nasilja, njegov povratak na ekran i dalje izaziva osude javnosti i pitanje zašto ovakvo ponašanje prolazi bez većih posledica​.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati