Košarka

Direktno.rs

24. 09. 2024. 20:09 1

Partizan sanirao dugove i otkrio ciljeve u EL

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović predsedavao je redovnom sednicom Skupštine kluba, kojoj je bio priključen i sastav Upravnog odbora. Ukratko - otkrio je da su nasleđeni dugovi iz 2017. godine u potpunosti sanirani i istakao koji su sportski ciljevi u sezoni 2024/25...

Ciljevi su: Četvrtfinale Evrolige i titula u ABA ligi.

Saopštenje sa Partizanovog zvaničnog sajta prenosimo u celosti.

- U utorak 24. septembra, održane su redovne sednice Skupštine i Upravnog odbora KK Partizan Mozzart Bet. Prilikom zasedanja najvišeg organa Kluba, usvojeni su izveštaji o radu i ukazano je poverenje Upravi Kluba za realizaciju predloženih planova za unapređenje rada kompletne organizacije, ostvarivanje sportskih i poslovnih rezultata u sezoni 2023-24.

Na sednici Upravnog odbora, usvojeni su izveštaji o radu sportskog i poslovnog sektora KK Partizan Mozzart Bet, predstavljeni su finansijski izveštaji i planovi za ostvarenje postavljenih ciljeva.

Najvažnije takmičarske ambicije kojima će Klub stremiti u sezoni 2024-25 su plasman u četvrtfinale Evrolige i osvajanje titule regionalnog prvaka.

Poslovni ciljevi Kluba su dalje unapređivanje poslovnog sistema, konačna finansijska stabilizacija i osnaživanje tima privrednika i pojedinaca koji će stati uz KK Partizan.

Ostvarenje jednog od poslovnih ciljeva je sa delegatima Skupštine i članovima Upravnog odbora podelio predsednik Partizana Mozzart Bet, Ostoja Mijailović:

- Nasleđeni dugovi prema igračima, trenerima, dobavljačima i zaposlenima koji su od strane Uprave zatečeni 2017. godine su u potpunosti sanirani. Klub nastavlja sa radom na rešavanju drugih finansijskih pitanja, o čemu će biti reči uskoro - poručio je Mijailović.

Takođe, jedan od važnih ciljeva Kluba je proširenje delovanja Fondacije "Dobro pamtim sve", o čemu će odluku doneti članovi Borda Fondacije, predsednik Dragan Kićanović i potpredsednici Ostoja Mijailović i Novica Veličković - zaključuje se u saopštenju KK Partizan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati