Politika

Direktno.rs

24. 09. 2024. 18:25 0

Pernat: Kovač, političarite zarad osmog mandata

Gospođo Kovač, rekli ste danas u Vašem skupštinskom izlaganju da se sedam puta menjao zakon o finansijskoj podršci porodicama sa decom i da je porodica "stub politike". Takođe kažete i da "jedinica lokalne samouprave mora da nam pomogne da nas bude više", navodi se u saopštenju Sonje Pernat, narodne poslanice Stranke slobde i pravde iz Zrenjanina, koje prenosimo u celosti.

- Tvrdite da u Zrenjaninu nema lista čekanja u vrtićima, pošto ste Zrenjaninka. Znate li da roditelji i dalje plaćaju čuvanje mesta deteta leti za vreme raspusta, uprkos tome što nas je 16.000 manje u poslednjih deset godina. Sa obzirom na to da je ovo vaš sedmi mandat i da dolazite iz grada koji nema ispravnu pijaću vodu i gde se deca kupaju u arsenu čim izađu iz porodilišta, kažete da se borite protiv bele kuge. Kako tačno? Da li iskreno mislite da lokalna samouprava podržava politiku finansijske podrške porodicama, ili je ovo klasično političarenje zarad osmog mandata - zaključuje Sonje Pernat, narodne poslanice Stranke slobde i pravde iz Zrenjanina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati