Politika

[ Izvor: Mediji ]

24. 09. 2024. 18:09 0

Milivojević Vulinu: Šef CIA došao da Vas vuče za uši

Poslanik Demokratske strane (DS) Srđan Milivojević pozvao je poslanike vladajuće stranke da ne stavljaju znak jednakosti između građana Srbije i njih.

Po pitanju kvaliteta hrane i toga šta građani Srbije jedu, Milivojević je naveo:

- Ima jedan čovek, zove se Aleksandar Vučić, bivši predsednik Srpske napredne stranke. Ovde, u ovoj sali, izgovorio je da Kruševljani jedu pseće meso i kako onaj Milivojević melje kerove i daje to ljudima da jedu. I to jedu Kruševljani. To je kazao čovek ovde u sali i vi ste mu aplaudirali. Kao kad ste mu aplaudirali kad vam je rekao da ste nesposobni, da niko za vas ne bi glasao. Je l tako, vi što klimate glavom? Pa da, tako je. Niko za vas nikada ne bi glasao da nije njega - istakao je Milivojević.

Poslanik je naveo da je Nato bombardoavnje Srbije strašna agresija na našu zemlju.

- I vi i ja znamo da je bombardovan narod Srbije. Ali vi morate da shvatite, vi niste Srbija. Vaš zadatak je bio da napravite to bombardovanje. Naše čvrsto uverenje je da ste to uradili jer ste izdali Srbiju. I vama je to bio alibi da prodate Kosovo. Kao što vam je danas jadararit alibi da prodate zapadnu Srbiju. I da ponovite akciju Oluja samo bez vojne nego ekonomske akcije, da iselite građane Srbije“, ocenio je.

Dodao je i da će predstavnici vlasti zbog toga odgovarati za izdaju.

- Neće biti amnestije, to morate da znate. I nema tog suda pred kojim ćete biti nevini. Morate da znate da ste odgovorni za to jer ste to svesno i sa umišljajem uradili. Jer vi mrzite i prezirete ovu zemlju. I to je naše mišljenje i uverenje o vama. I ne znam šta vam tu nije jasno. I nemojte stavljati znak jednakosti između građana Srbije i vas. Vi nemate nikakve veze sa Srbijom. Vi ste udarna pesnica Oslobodilačke vojske Kosova. Vama treba podići spomenik u Prištini za ovo što ste uradili. Kako to ne razumete? I to je naše čvrsto uverenje. I vi ste se zakleli nad Ustavom Aljbina Kurtija. Niko drugi pre vas to nije uradio. Nikome nije pao na pamet to da uradi - istakao je.

Dodaje i da je vlast uzela Tonija Blera za savetnika.

- Vi ste uzeli Tonija Blera da vam bude savetnik za 200.000 evra. I vi ste Bilu Klintonu odneli 2 miliona dolara. I vama je bio šef CIA pre 5 dana da vas postroji gospodine Vulin, a ne nama. Vi ste ga dočekali. Vama je izlačio uši. Vama je rekao šta treba da radite. Nije došao kod nas koje optužujete za špijunažu. Vama je bio u gostima - istakao je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati