Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

07. 07. 2024. 21:27 0

Pukla prva transfer bomba ovog leta!

Bajern iz Minhena izašao je kao pobednik u jakoj konkurenciji ekipa zainteresovanih za, sada već bivšeg, igrača Kristal Palasa. Majkl Olis, kako je najavljeno pre nekoliko dana, stiže u Bajern.

Francuz je sa timom sa Alijanc arene potpisao četvorogodišnji ugovor. Olise je drugo pojačanje kluba od kada je za trenera imenovan Vensan Kompani. Pre Olisa u Minhen je stigao Hiroki Ito.Olis je stasavao u akademijama Arsenala, Čelsija i Mančester sitija pre nego što je seniorsku karijeru započeo u Redingu iz koga je prešao u Kristal Palas.

Za Kristal Palas je odigrao 82 utakmice u Premijer ligi, a postigao je deset golova prošle sezone na svega 19 mečeva koliko je odigrao. Olis je nosio dres reprezentacije Francuske do 18 i do 21 godine, ali još uvek nije debitovao za seniorsku reprezentaciju. Očekuje se da će nastupiti za Francusku na Olimpijskim igrama nakon što ga je Tijeri Anri stavio na širi spisak igrača.

Na dužnost će se u novom klubu Olis javiti 15. jula, a mogao bi da debituje samo mesec dana nakon toga. Sezona u Nemačkoj tradicionalno će početi mečevima prvog kola Kupa, između 16. i 19. avgusta. Bajern će igrati protiv Ulma.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati