Region

Direktno.rs

05. 10. 2024. 22:28 1

Kako je beba spasila celu porodicu tokom poplava u BiH

Elvedin Musanović iz Kiseljaka podelio je na društvenim mrežama priču kako je njegova porodica izbegla tragediju u poplavama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu zahvaljujući njihovoj najmlađoj ćerki koja je još beba, a koja se probudila jer je bila gladna.

- Hvala našoj Nur koja se probudila da jede i tako smo primetili da je vodostaj Kreševke porastao, inače bi i sva vozila bila potopljena. U 20-tak minuta sve je bilo pod vodom. Gledaš i ne veruješ da ti se to pred očima dešava, jednostavno se nije moglo učiniti ništa više - napisao je Musanović na Fejsbuku.

On je podelio i slike posledica po njihovo domaćinstvo nakon razorne nepogode koja je pogodila BiH.

- Otac je ceo život ulagao u autoservis, juče je sve mulj prekrio. Ništa nismo uspeli podići. Moji svi pomoćni objekti su bili oko 150cm pod vodom - dodao je Musanović.

On je istakao i da je materijalna šteta ogromna, ali dodaje da će se to nadoknaditi.

- Nama pomoć oko čišćenja nije potrebna, ima nas dovoljno. Veliko hvala svima koji su juče čistili. Hvala svima vama koji ste voljni pomoći, puno to znači. Vi koji ste u prilici, pomozite našim starijim komšijama, oni ovo ne mogu sami očistiti za ceo svoj život. Onaj ko ovo nije prošao, ne može ni zamisliti kakav je osećaj i kakva prljavština ostaje. Sam čovek može samo plakati. Kiseljak ovo nije zapamtio i molim Boga da se više ne ponovi - poručio je on.

Podsetimo, u petak su Bosnu i Hercegovinu pogodile katastrofalne poplave i odroni u kojima je poginulo do sada, kako je MUP naveo, najmanje 18 ljudi. Traga se za velikom brojem nestalih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati