Fudbal

Direktno.rs

05. 10. 2024. 22:49 0

Nije igrao protiv Zvezde, a sad het-trikom srušio Torino

Posle pobede nad Crvenom zvezdom u drugom kolu Lige šampiona, Inter je ponovo bio domaćin na svojoj "Đuzepe Meaci" i slavio je ove subote protiv Torina - 3:2.

Posle prvih 20 minuta Interu je posao bio znatno olakšan jer je Maripan startovao na Tirama, mogao je i da mu polomi stopalo koliko je samo neoprezno startovao i sasvim zasluženo je dobio crveni karton. Ipak, pobuna nakon svega toga sa njegove strane nikako nije opravdana.

Pet minuta kasnije Tiram se osvetio na najbolji mogući način - golom. Fantastično je Bastoni centrirao sa leve strane, na pravom mestu je bio Tiram i glavom poslao loptu neodbranjivo u mrežu.

Još jednom smo 11 minuta kasnije videli istu akciju, Bastoni je ponovo poslao sjajan centaršut, Tiram ponovo glavom, samo ovoga puta u drugi ugao gola Vanje Milinković-Savića za 2:0.

Samo što su gosti krenuli sa centra, uspeli su da smanje na 2:1, učinio je to Duvan Zapata.

Ipak, snove Torina je srušio Tiram svojim trećim golom na utakmici, ponovo je sve išlo po levoj strani gde je Mhitarijan vukao loptu, dodao je do fantastičnog Bastonija koji je poslao centaršut, ali Lautaro Martinez nije bio tako uspešan kao Tiram. Odbranio je Vanja Milinković-Savić, ali i samo poslao loptu do Tirama, koji je došao do het-trika na ovom meču.

Torino je uveo završnicu u neizvesnost, Čalhanoglu je bio veoma neoprezan i napravio je faul unutar kaznenog prostora, a Vlašić je pogodio iz penala za 3:2, što je bio i konačan rezultat.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati