Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

18. 06. 2024. 19:08 0

Reprezentativac Nemačke navijaču polomio ruku

Sa nestrpljenjem čekaš prvi meč na Evropskom prvenstvu, u kojem igra tvoja reprezentacija, dođeš do ulaznica za odlična mesta na stadionu, a onda završiš u bolnici pre nego što je lopta krenula s centra. I to te tamo pošalje - fudbaler!

Takav peh dogodio se nemačkom navijaču Kaju Fletmanu, koji je pre početka utakmice "pancera" sa Škotskom morao u bolnicu. A, za sve je kriv Niklas Filkrug. Napadač Nemačke ima razoran udarac, što je na svojoj koži osetio nesrećni Kaj, inače navijač Bajerna, koji je dao 200 evra za ulaznicu.

"Sporni trenutak" dogodio se tokom zagrevanja, kada je Filkrug raspalio po lopti, koja je završila na tribinama gde je pogodila u ruku Fletmana.

- Umesto na tribinama, himnu sam pevao na nosilima. Utakmicu sam gledao na telefonu u bolnici - pričao je navijač za Bild.

Filkrug je sve čuo nakon utakmice i Fletmanu je poslao potpisani dres uz izvinjenje. Naravno, fan Nemačke se nije naljutio na fudbalera, prosto ga je pogodila loša sreća. Ali, makar će imati dobru priču za društvo do kraja života.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati