Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

30. 06. 2024. 18:53 2

Stefanović: Dok naprednjaci kilometar puta naplaćuju 12 miliona evra, deca nemaju mesta u vrtiću

Dok naprednjaci kilometar puta naplaćuju 12 miliona evra, što je više nego u Kini za zahtevan projekat “Puta kroz oblake’, deca iz okoline Sombora nemaju mesta u vrtiću - rekao je Borko Stefanović, zamenik predsednika Stranke slobode i pravde danas u razgovoru sa građanima Sombora i domaćinima jednog poljoprivrednog gazdistva i objasnio da je to direktna posledica nepogode koja se zove SNS i koja već 12 godina razara Srbiju kriminalom, korupcijom i nasiljem.

- Zato je neophodno da promenimo ne samo vlast, već ceo sistem i u centar politike stavimo čoveka, njegove brige i rešavanje njegovih problema - zaključio je Stefanović.

- Sve priče o tome koliko vlast brine za poljoprivrednike padaju u vodu ako znamo da tzv. Plavi dizel za poljoprivrednike u Hrvatskoj košta 0,87 evra po litru, a u Srbiji dizel uz Agrokarticu košta 179 dinara - izjavio je Robret Šebek, šef poslaničke grupe Stranke slobode i pravde u Skupštini AP Vojvodine tokom posete gazdinstva u okolini Sombora i dodao da će odmah nakon smene ove bahate vlasti SSP obezbediti poljoprivrednicima pristojne subvencije, ukinuti akcize na gorivo i obezbedniti garantovane cene poljoprivrednih proizvoda.

- Umesto što u studijima režimskih televizija obećava delfinarijume i leteće taksije, Vučić bi mogao da obiđe somborsku bolnicu iz koje retko ko izađe bez dobijanja neke infekcije - izjavio je Branko Miljuš, član Predsedništva Stranke slobode i pravde i narodni poslanik i naglasio da je građanima umesto računa po izlasku iz bolnice koji obećava ministar Lončar, potrebno više lekara i medicinskh sestara koji mogu da ih leče.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Pomoć stiže

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati