Kuhinjica

[ Izvor: Mediji ]

30. 06. 2024. 06:57 0

Domaće pljeskavice su uvek bolje nego kupovne - ovako se prave korak po korak

Ako ste ljubitelj mesa, onda možete da napravite domaće pljeskavice.

Potrebno je:

300 gr mlevenog mesa

1 glavica manja crnog luka

začin za meso ili suvi začin

soli ml bibera

Priprema:

U vanglicu stavite mleveno meso, dodajte što sitnije seckan crni luk može i beli. Dodajte, papriku začine, ml biber, tucanu i sodu bikarbonu so.

Sve rukom dobro izjednačiti i praviti manje pljeskavice i ređati u podmazan poslužavnik. Pržiti u tiganju na umerenoj temperaturi da lepo porumene. Služiti uz seckan crni luk, neki sos ili salatu po želji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati