Hronika

[ Izvor: Nova.rs ]

23. 10. 2024. 11:10 0

Izbola nožem svekrvu, pa pobegla: Terete je za teško ubistvo

Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru podiglo je optužnicu protiv Aldine L.A. (39), osumnjičene za brutalno ubistvo svekrve B.L. (66), koje se dogodilo u selu u blizini Sjenice krajem maja ove godine.

Prema navodima tužilaštva, Aldina je optužena da je zločin počinila na svirep i podmukao način, što ovo delo čini jednim od najtežih krivičnih dela – teško ubistvo.

Tragedija se dogodila 28. maja, oko 22 sata, kada je, prema optužnici, osumnjičena nožem zadala smrtonosne povrede svojoj svekrvi u njihovom porodičnom domu. Nakon napada, Aldina je pobegla s mesta događaja, ali je ubrzo uhapšena sledećeg dana u Užicu, gde ju je policija lišila slobode.

Optužnica, koju bi u narednim danima trebalo da razmatra Viši sud u Novom Pazaru, predviđa kaznu od najmanje 10 godina zatvora, a maksimalno doživotnu kaznu. Tužilaštvo je predložilo produženje pritvora osumnjičenoj zbog težine krivičnog dela i mogućnosti bekstva.

Svemu prethodila svađa

Kako smo ranije pisali, Aldina L.A. je smatrala svekrvu krivcem što je morala da napusti supruga i decu.

Aldina L. A. je, nakon što je napustila supruga, živela u Bosni i Hercegovini i nekoliko dana pre zločina je došla u Užice sa devojkom koja je trebalo da joj pomogne oko dece koje je njen svekar doveo u Užice da ih vidi.

Tom prilikom, kako su pisali mediji, Aldina L.A. je iskoristila njegovo odsustvo iz kuće gde je živeo sa suprugom i otišla je u Dubnicu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Ko će pre da ožedni?

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati