Hronika

[ Izvor: Mediji ]

24. 08. 2024. 15:00 0

Preminula devojčica koja je bila povređena u udesu kod Sjenice

Datum sahrane ove mlade devojke biće naknadno objavljen, a zajednica nastavlja da pruža podršku i saosećanje ovoj porodici u najtežim trenucima.

Porodica Fehratović izgubila je troje članova u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

U večernjim satima 9. avgusta, na ulazu u Sjenicu, na lokaciji Pašino Brdo, dogodila se užasna saobraćajna nesreća koja je zavela u crno porodicu Fehratović iz Novog Pazara. Nesreća se dogodila nešto posle 21 sat, kada je Dženan Korać, vozeći svoj "mercedes", u pokušaju preticanja kolone vozila, direktno udario u “audi” u kojem se nalazila petočlana porodica Fehratović koja se vraćala iz Sarajeva.

Na licu mesta, život su izgubili Hasredin Fehratović (42) i njegova trogodišnja ćerka Taira. Dženaza za njih obavljena je 10. avgusta u selu Murovce kod Novog Pazara, gde su rodbina, prijatelji i komšije ispratili svoje najmilije na večni počinak.

Istog dana, u Sjenici je klanjana dženaza i za Dženana Koraća, vozača "mercedesa", koji je preminuo usled zadobijenih povreda.

Nažalost, tragedija porodice Fehratović postala je još veća 15 dana kasnije, kada je u Kliničko-bolničkom centru Kragujevac, nakon borbe za život, preminula i srednja ćerka Hasredina Fehratovića. Ova mlada devoka, čije srce je prestalo da kuca daleko prerano, bila je poznata po svojoj vedrini i ljubavi prema životu. Njeni prijatelji i poznanici pamtiće je kao nasmijanu i plemenitu, uvijek spremnu da pomogne drugima.

Porodični poznanik, koji je želio da ostane anoniman, izjavio je: - Ovo je nezamisliva tragedija za sve nas. Njena smrt je bila neočekivana i bolna, kao da smo izgubili dEo sebe. Bila je dete koje je donosilo svetlost u živote svih oko sebe, i ova bol nikada neće nestati.

Porodica Fehratović, koja je u kratkom vremenskom periodu izgubila troje najmilijih, suočava se s neizrecivom tugom. Datum sahrane ove mlade devojke biće naknadno objavljen, a zajednica nastavlja da pruža podršku i saosećanje ovoj porodici u najtežim trenucima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati