Hronika

Direktno.rs

23. 09. 2024. 07:00 4

NE PONOVILO SE Crni vikend: OSAM OSOBA poginulo na putevima u Srbiji

Bilo - ne ponovilo se! Tako se najkraće može opisati vikend koji je za nama, a tokom kog je na putevima život izgubilo osam osoba.

Ređala se tragedija za tragedijom u Srbiji, a sve je počelo u subotu u 13.10 časova, kada je viđena stravična saobraćajna nesreća na putu Kraljevo - Raška, te je kod Ušća poginulo čak pet osoba u sudaru automobila i vojnog oklopnog vozila PASARS.

U ovoj jezivoj saobraćajnoj nesreći poginuli su Danijel L, inače pripadnik Vojske Srbije, njegovo troje dece starosti 1, 7 i 10 godina, kao i komšinica Dijana K. Ovaj udes je jedina preživela majka troje dece, koja je, kako su naveli očevici, dva sata bila zaglavljena u kolima. Ona je, inače, u nedelju napustila Opštu bolnicu u Kraljevu na sopstveni zahtev.

Zbog ovog udesa priveden je vozač oklopnog vozila (54) i određeno mu je zadržavanje, saopštio je u subotu uveče MUP.

- Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (1970) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje - naveli su iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Jeziv crni niz je nastavljen u subotu oko 19 časova, kada je stradala nepoznata osoba na Iriškom vencu, a iste večeri je poginuo i motociklista kod Babatova, u blizini Elemira.

Ni tu nije bio kraj, pošto smo u nedelju svedočili još jednoj nesreći sa smrtnim ishodom. Jer, tada je na putu Ratkovo - Odžaci poginuo motociklista (33) iz sela Sonta kod Apatina. Kako je pisao portal 192.rs, udes na ovom delu saobraćajnice izazvala je devojka (18) koja je preticala kolonu.

Dakle, bio je ovo vikend koji bismo želeli da se više nikada ne dogodi...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati