Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

24. 09. 2024. 17:03 0

U zgradi niške opštine izbila tuča zbog Putinove slike

Doktor Dragan Milić objavio je da je u zgradi opštine Medijana došlo do incidenta, kada je - radnik Uprave kojeg je postavila bivša vlast napao dva većnika - zbog fotografije ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Neviđeni incident se desio danas u zgradi opštine Medijana. Radnik Uprave koga je u radni odnos u Opštini primila prethodna vlast, Stefan Mitić, iako na godišnjem odmoru, u evidentno alkoholisanom stanju, fizički i verbalno je napao naša dva većnika, Milana Milenkovića i Marijanu Sataru - napisao je Milić na Instagramu.

On je objasnio da se u Opštini Medijana, na samom ulazu u zgradu gde se nalazi obezbeđenje, nalazila se slika predsednika Rusije, Vladimira Putina.

- Ta slika je naravno uklonjena jer ne može slika bilo kog stranog državljanina da stoji u objektima države Srbije sve dok smo slobodna zemlja. Medijana jeste, bila je i biće srpska opština. U zgradi opštine Medijana dok je opozicija na vlasti neće biti slike ni ruskih, ni američkih, ni kineskih ni nemačkih predsednika - napisao je Milić.

Kako je dodao, radnik Uprave je tokom napada na većnika Milana Milenkovića vikao: "Gde je Putin, što si skinuo Putina, vrati mi Putina".

- Većnici Marijani Satari vikao je - šta me snimaš seljančuro, pi… ti materina. Intervenisala je policija i izgrednik je priveden. Opština Medijana će reagovati u skladu sa Zakonom. Bahati, drski i agresivni pojedinci ne mogu biti slika i prilika opštinske vlasti. To vreme je prošlo - zaključio je Milić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Vrlo polako i oslobođeno

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati