Društvo i ekonomija

[ Izvor: N1 ]

19. 10. 2024. 16:52 8

"Ja sam član SNS i neću dozvoliti da se građani Jadra rasele"

Jednočasovne blokade u Gornjim Nedeljicama i Preljini održane su ove subote, a bilo je i pristalica Srpske napredne Stranke (SNS) - jedan od njih govorio je i za N1. Ovaj građanin naveo je da jeste član stranke i da je došao na protest jer neće dozvoliti da se građani Jadra rasele.

- Nećemo dozvoliti da kosti naših stradalih budu prosute sumpornom kiselinom, a narod Jadra da se raseli, zbog imperijalističkog predatora Rio Tinto, koga zanima samo profit. Ja sam ovde da pomognem svojoj vlasti, svojoj vladi da donese pravu odluku i raskrsti sa Rio Tintom, da ih rastera iz Srbije - kazao je za N1.

Kazao je da je član SNS-a, da podržava borbu, ali da nije siguran da li su blokade pravi način.

- Ja sam član stranke, glasao sam za SNS. Ne znam da li su blokade pravi način, ali uradićemo ono što možemo. Ja znam mnogo članova SNS koji su protiv, neki smeju da kažu, neki ne smeju. Ja smem. Ovde su neki moji drugari koji su takođe članovi, ali možda mnogi nemaju predstavnicu šta će se desiti - ističe sagovornik.

On, kako kaže, veruje stručnjacima, a pre svega SANU.

- Ja verujem akademicima, verujem SANU. To je za mene jedino referentno rešenje, kao i članak Dragane Đorđević i ostalih naučnika… To je nepobitno. Nisu uzeli novac od nekoga, da bi to napisali, kao neki naučnici… Lično nisam za blokade, jer zašto da se maltretiraju građani - smatra.

Sagovornik N1 zaključuje da se ne radi o stranačkom pitanju, kao i da je bitno da je narod protiv.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Sitna nezgodacija

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati