Košarka

[ Izvor: Mediji ]

19. 10. 2024. 17:38 3

"Madre mia": Španci van sebe zbog ambijenta u Areni (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde napravili su atmosferu za pamćenje na utakmici protiv Barselone. Arena je bila krcata, "igla nije imala gde da stane". Energija Delija nosila je igrače Janisa Sferopulosa i davala im veliko samopouzdanje na terenu. Taj ambijent je uticao i na španskog komentatora koji nije mogao da sakrije oduševljenjem atmosferom koju su napravili navijači Zvezde.

Duel između Crvene zvezde i Barselone bio je derbi i utakmica za "infarkt" koja je izazvala rolerkoster emocija.

Katalonci su prvi u dosadašnjem delu sezone koji su crveno-belima u Evroligi stali na put. Crvena zvezda ima za čim da žali, imala je šanse da nastavi trijumfalni niz i dođe do četvrte uzastopne pobede.

Ako išta, atmosfera koju su priredili navijači kluba sa Malog Kalemegdana će se pamtiti. Jedan od najboljih opisa onoga što se dešavalo pre utakmice stigao je od kolege sa španske televizije, koji je, iako je veteran evroligaških prenosa, bio potpuno oduševljen.

Najavio je da će Nunjez početi meč, a onda je opisivajući nestvarnu atmosferu u "Beogradskoj areni" izrazio oduševljenje.

- Evo Huana Nunjeza koji će početi kao starter. Ova utakmica je njegovo vatreno krštenje na ovom terenu. Kakav ambijent, kakva scena! Kakva scena! Gledajte kako grmi Arena! Majko moja! Kako se na srpskom kaže Paquito el Chocolatero (španska muzička kompozicija). Impresivna slika, ovo ne može da se objasni. Slušajte kako se košarka doživljava u ovoj zemlji. Prava religija - rekao je španski komentator.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Sitna nezgodacija

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati