Svet

[ Izvor: Mediji ]

19. 10. 2024. 17:52 2

Netanjahu poslao poruku posle napada na njegovu kuću

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu poručio je danas, nakon što je njegov dom u Cezareji, na severu Izraela, napadnut dronom iz Libana, da ga "ništa neće odvratiti" i da će Izrael "pobediti u ovom ratu", preneo je Tajms of Izrael.

- Znate, pre dva dana smo ubili masovnog ubicu Jahju Sinvara, i kao što sam rekao, nalazimo se u ratu u kojem se borimo za opstanak. Nastavljamo do kraja. Želim da kažem još nešto, to je da sam ponosan na naše vojnike, komandante i ponosan sam na građane Izraela -  rekao je Netanjahu na snimku na jevrejskom na kojem šeta parkom, sa naočarima za sunce i u crnoj majici.

Netanjahu se potom obratio i na engleskom i nazvao Sinvara "terorističkim idejnim tvorcem, zbog čijih su zlodela izraelskim muškarcima odsecane glave, žene silovane, a bebe spaljivane žive".

- Rešili smo ga se i nastavljamo sa borbom protiv drugih proiranskih grupa - istakao je on.

Ove subote je Netanjahuov portparol rekao da premijer Izraela nije bio u kući kada se desio napad i da niko nije povređen. Veruje se da iza napada stoji Hezbolah.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Izmislili su, konačno, nešto pametno

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati