Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

25. 09. 2024. 12:46 5

Epsko "proklizavanje" Ane Brnabić: Sledeći put kad bude rekla da je Ponoš u pravu moraće da razmisli dva puta

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić reagovala je na jučeršanji govor lidera stranke SRCE Zdravka Ponoša rekavši da smo "dočekali da i Ponoš bude u pravu". Reč je o izjavi u kojoj Ponoš pobraja predstavnike bivše vlasti u redovima SNS, a onda govori kako će uskoro svi biti bivša vlast, osim premijera Miloša Vučevića - jer on ni sada nije vlast.

- Dočekasmo i da Ponoš nekad bude u pravu…Kao predsednik SNS Srbija, Miloš Vučević će još dugo biti vlast. E, sad - da li zauvek, to dosta zavisi i od opozicije. Ako ovi ostanu opozicija, onda sigurno zavuek - napisala je Brnabić na mreži X.

Brnabić izgleda nije pogledala Ponošev govor do kraja, pa je tako konstatovala da je "u pravu", iako je on rakao kako Vučević ni sada nije vlast.

Naime, Zdravko Ponoš rekao je da nije bio član DS i da su poslanici DS tražili njegovu odgovornost, nakon rasprave sa tadašnjim ministrom odbrane Draganom Šutanovcem.

On je dodao da je profesionalizacija vojske 2010. urađena traljavo, ali da bi to vlast trebalo da vidi "sa svojim novim prijateljem Šutanovcem", dodajući da u stranci SRCE nema predstavnika bivše vlasti, ali da ih ima u sadašnjoj.

Ponoš je poručio da će aktuelna vlast po drugi put biti bivša vlast, osim premijera Miloša Vučevića, koji ni sada nije vlast, te u budućnosti neće biti bivša vlast.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Neuhvatljiva veverica

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati