Srbija

[ Izvor: Mediji ]

25. 09. 2024. 14:00 0

Direktorka niške škole: Plafonjera samo okrznula devojčicu

Direktorka Osnovne škole Stefan Nemanja u Nišu Aleksandra Projović izjavila je danas da je plafonjera koja je u utorak pala s plafona u učionici te škole, samo okrznula učenicu sedmog razreda i ostala da visi na kablu.

Direktorka je rekla da je u njenoj školi, sva rasveta nedavno promenjena.

- Plafonjera je zamenjena prošle nedelje u okviru projekta energetske sanacije škole, koji obuhvata i zamenu rasvete. Mi ne znamo zašto se plafonjera otkačila, da li je tipl popustio ili je neki drugi razlog - izjavila je Projović za agenciju Beta.

Ona je kazala da devojčica nema teže povrede, da se dobro se oseća i da očekuje da danas dođe u popodnevnu školsku smenu.

Kada je plafonjera pala, devojčica je po njenim rečima htela da ostane u školi:

- Nije htela da nikoga zovemo, htela je čak i da ostane u školi do kraja. Mi smo insisistirali da dođu roditelji, a pozvali smo i Hitnu pomoć. Na naše insistiranje roditelji su odveli devojčicu na pregled kod lekara - kazala je Projović.

Prema njenim rečima, škola je odmah obavestila i Školsku upravu, a policajci Policijske stanice Pantelej su obavili uviđaj po pozivu dežurnog policajca:

- Mi smo zvali direktora koji je zadužen za radove i podizvođača koji je radio te radove na rasveti. Oni su odmah došli i odmah je sve sanirano - rekla je Projović.

Projović je rekla da su danas ekipa iz Direkcije za izgradnju grada i vlasnik firme koja radi rasvetu, proverili još jednom sve plafonjere u školi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Neuhvatljiva veverica

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati