Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

25. 09. 2024. 14:08 3

FSS objavio cene ulaznica za utakmicu protiv Švajcarske

Ulaznice za meč Srbija Švajcarska u Ligi nacija od 26. septembra u prodaji.

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak igrača za predstojeće susrete u Ligi nacija protiv Švajcarske i Španije. Orlovi na stadionu Dubočica u Leskovcu 12. oktobra u 20.45 časova dočekuju reprezentaciju Švajcarske, a onlajn prodaja ulaznica putem ticketline.rs za ovaj meč počeće 26. septembra od 12 časova.

- Ulaznice mogu da se kupe po sistemu jedna ulaznica, jedan ID (indentifikacioni dokument). U slučaju da roditelj želi da kupi ulaznice za decu, potrebno je ime, prezime i JMBG maloletnih lica. Prodaja na blagajnama stadiona „Dubočica“ u Leskovcu počinje 1. oktobra u radnom vremenu od 10 do 17 časova. Gostujući navijači moći će da kupe ulaznice preko posebnog linka. Za sektor predviđen za gostujuće navijače, bezbednosna procedura za kupovinu ulaznice je da samo državljani Švajcarske mogu kupiti ulaznice u ovom sektoru - stoji na sajtu FSS.

Pogledajte cene ulaznica:

Zapad i istok: 1000 dinara
Sever i jug: 500 dinara
Sektor za gostujuće navijače: 5 evra

Na spisku nema Dušana Vlahovića, ali se zato vratio napadač Al-Hilala Aleksandar Mitrović. Trener Orlova uneo je još nekoliko izmena, uglavnom u veznom redu, pa su se tako našla i imena potencijalnih debitanata - tu je talentovani fudbaler Crvene zvezdeAndrija Maksimović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Neuhvatljiva veverica

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati