Srbija

Direktno.rs

21. 09. 2024. 19:54 14

"Nastavite da se smejete građanima": Živković odbrusila Ani Brnabić

"Vidim, gospođo Brnabić, da Vam je predmet podsmeha to što je Dragan Đilas zaplakao javno u trenutku kada su mu deca doživela fras izazvan "bakljadom" koju ste vi organizovali po krovovima širom Srbije dok su građani bili zaključani u svojim domovima, pa bih da Vam predložim da se slobodno nasmejete i ostaloj deci ljudi iz opozicije jer su plakala i potresala se kada su nam pretili i proganjali nas kriminalci koji štite Vaš režim jer u njemu njihov posao može da cveta", izjavila je Irena Živković, narodna poslanica Stranke slobode i pravde i predsednica Gradskog odbora SSP Bor, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Neko bi možda rekao da smo mi, opozicioni političari, sami izabrali da budemo mete, da nam razbijate glave i lomite noge, da nam plašite decu noću šaljući nam kriminalce pod prozor, da nas razvlačite po izmišljenim sudskim procesima, da o nama javno iznosite laži i plasirate ih po celoj državi, i to samo zato jer se usuđujemo da branimo Srbiju i tražimo bolje, ali ja bih da Vam kažem da to nije politika, već diktatura i kriminal i da, bez obzira na cenu, nećemo odustati dok ne dovedemo do slobodnih institucija pred kojim ćete odgovarati.

Ali, ako Vam je već predmet podsmeha empatija Dragana Đilasa, onda treba i da znate da je baš zbog nje, za razliku od vas koji gradite stadione i rijaliti vile, izgrađeno 3 mosta, 45 obdaništa, 9 škola, 4 doma zdravlja u Beogradu dok je bio gradonačelnik, a porodilje i trudnice su imale svu neophodnu pomoć, bilo je para i za 13. penziju i za dva kompleta besplatnih udžbenika i to sve sa budžetom duplo manjim nego što je danas.

A Vi, gospođo, samo nastavite da se smejete građanima Srbije, koji su sa pravom zabrinuti za bezbednost svoje dece u ovom bezakonju i ovakvoj kriminalnoj državi kakvom ste je vi napravili, kao što ste se smejali i protestima koji su organizovani zbog najtužnijeg razloga - smrti dece u Ribnikaru", zaključila je Irena Živković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati