Tenis

[ Izvor: Mediji ]

29. 08. 2024. 20:16 0

Iznenađenje na US Openu: Ispao još jedan favorit

Ovogodišnji US Open je već doneo nekoliko velikih iznenađenja, a najnovije stiže iz meča treće runde gde je ispao sedmi nosilac ovog turnira, a to je Hubert Hurkač iz Poljske koga je porazio Džordan Tompson iz Australije sa 3:0 - po setovima 7:6, 6:1, 7:5. Hubert Hurkač se nalazi na ogromnom sedmom mestu na ATP listi, zbog čega je bio i jedan od velikih favorita na samom turniru, ali to nije opravdao.

Doduše, bio je Hurkač na veoma dobrom putu, pošto je vodio sa ogromnih 5:2 u prvom setu. Napravio je brejk prednosti, čuvao je to, ali onda je doživeo potpuni slom. Servirao je za set, ali je izgubio brejk i tad je krenulo nizbrdo.

Tompson mu je oduzeo prvi set sa 7:6 u taj-brejku, a onda ga je totalno dotukao u drugom setu. Hurkač je izgubio čak tri brejka i izgubio je drugi set veoma brzo i lako sa 6:1. Poljak se povratio u trećem, ali je jedan brejk bio dovoljan Australijancu za iznenađenje.

Inače, Džordan Tompson je već dobro namučio i Novaka Đokovića prošle godine na Vimbldonu, kada je slavio naš Nole sa 3:0, ali taj meč nije bio uopšte lak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Instruktor plesa

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati