Zabava

30. 08. 2024. 12:17 1

Skandal trese kraljevski dvor! Godinama se priča da Čarls nije Harijev otac - stara slika razotkrila ISTINU? (FOTO)

Godinama se spekuliše o pravom ocu princa Harija, ali stara fotografija otkriva da je sličnost sa dedom, princom Filipom, neverovatna.

Godinama su kružile glasine o tome ko je zapravo otac princa Harija, ali fotografija stara skoro 70 godina konačno je razotkrila istinu!

Britanska kraljevska porodica oduvek privlači pažnju javnosti zbog svojih zamršenih odnosa, pa ne čudi što je serija "Kruna" inspirisana njihovim životima. Jedan od najzvučnijih skandala koji se već godinama provlači kroz medije jeste tvrdnja da kralj Čarls III nije biološki otac princa Harija.

Decenijama su se provodile analize i upoređivale fotografije Harija i majora Džejmsa Hjuita, s kojim je princeza Dajana imala petogodišnju vezu tokom osamdesetih. Mnogi su verovali da je Hjuit pravi Harijev otac, budući da postoji očigledna fizička sličnost.

Međutim, iako su neki kadrovi pokazivali da Hari podseća na Hjuita, major je sam istakao da je njegova veza s Dajanom počela tek nakon Harijevog rođenja, odlučno odbacivši te spekulacije.

Neverovatna sličnost

Prava istina, međutim, leži u nečemu što su mnogi prevideli. Uprkos tome što ne liči na Čarlsa, Hari je zapravo veoma sličan svom dedi, princu Filipu. Fotografija iz 1957. godine, koja je krasila naslovnicu magazina "Paris Match," otkriva neverovatnu sličnost između Harija i Filipa.

Ovu sličnost na Instagramu je podelio autor knjige o kraljevskoj porodici, Kris Džekson.

Na fotografiji, princ Filip ima 36 godina, dok je Hari sada tri godine stariji. Kada se uporede njihove slike u uniformama, postaje jasno da je princ Hari prava kopija svog dede.

"Sad svi znamo kako će Hari izgledati za 50 godina" napisao je jedan korisnik u komentaru na ovu fotografiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati