Tenis

Direktno.rs

11. 09. 2024. 22:39 0

Siner dobio pitanje o devojci, pa "ohladio" novinare

U nedelju je Italijan Janik Siner postao dvostruki grend slem šampion nakon što je u finalu US Opena savladao Tejlora Frica sa 6:3 6:4 7:5. Njegova devojka Ana Kalinskaja, inače 14. teniserka na VTA listi, bila je u njegovoj loži tokom meča i njih dvoje su se poljubili nakon što je Janik postao šampion na poslednjem grend slemu u sezoni.

Budući da je prvi reket sveta inače zatvorena osoba i retko kada šta odaje o privatnom životu, neke je iznenadilo što je svoju devojku odlučio da poljubi pred kamerama. A u jednom od intervjua koji je obavljen nakon njegovog trijumfa u Njujorku pristojno su ga pitali zanima li ga komentarisanje viralne scene.

- Janik, oprosti mi što te pitam. Italijani žele da znaju ime tvoje tetke kojoj si posvetio pobedu. A onda, svestan si da je ceo svet video poljubac, jesi li srećan zbog toga? - glasilo je pitanje novinara Express Sporta.

Međutim, Siner je ostao zatvoren:

- Ne želim da odgovorim ni na jedno ni na drugo. To je porodična stvar.

Siner i Kalinskaja u maju obelodanili vezu

Nakon što su njih dvoje viđeni zajedno u Italiji, a potom i na večeri u pariskom restoranu pre Rolan Garosa, svetski broj 1 potvrdio je na pomenutom grend slemu da je u vezi sa ruskom teniserkom, ali nije otkrio ništa više od toga.

- Kao što znate, ne volim da pričam o svom privatnom životu. Da, sa Anom sam. Ali sve držimo vrlo privatno. Znate me: neću više od toga - rekao je Italijan u Parizu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati