Beograd

Direktno.rs

14. 09. 2024. 12:21 1

"SSP će podneti krivične prijave protiv Ivana Ivića direktora Elektrodistribucije Beograd i svih članova komisije"

Stranka slobode i pravde podneće krivične prijave protiv Ivana Ivića direktora Elektrodistibucije Beograd, ali i svih članova komisije koji po nalogu režima nastavljaju da proganjaju najveću opozicionu stranku u Srbiji, tvrdeći kako nismo platili račun za struju za prostorije na Zvezdari - navodi se u saopštenju Tijane Šerbuje, predsednice zvezdarskog odbora i popredsednice GrO SSP Beograd, koje prenosimo u celosti.

- Iako je jasno da je SSP lokal iznajmio u novembru 2023. godine, a da vlasnik nije prijavio i plaćao struju od 2019, iako je jasno iz ugovora i izjave vlasnika da je plaćanje struje bila njegova, a ne obaveza SSP-a, EDB nastavlja da tereti Stranku slobode i pravde umesto da svoja potraživanje naplati od vlasnika lokala.

Naravno, sve to prati kampanja u Vučićevim tabloidima na čelu sa Informerom kojima su prosleđeni lažni podaci. Svima koji su uključeni u ove nezakonite postupke koji imaju za cilj diskreditovanje Stranke slobode i pravde, obećavamo da će odgovarati pred nadležnim organima i to će biti opomena svima da se ovakvi postupci nikada više ne ponove - zaključila je Tijana Šerbula, predsednica zvezdarskog odbora i potpredsednica Gradskog odbora SSP Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati