Tenis

Direktno.rs

01. 07. 2024. 15:02 3

Olga za manje od sat i po izbačena sa Vimbldona

Ostala je Srbija bez predstavnice u ženskoj konkurenciji na Vimbldonu, pošto je Olga Danilović poprilično ubedljivo poražena od Anke Todoni sa 2:0, po setovima 7:5, 6:1 posle nešto manje od sat i po igre.

Olga Danilović nije uspela kroz kvalifikacije da se domogne glavnog žreba, ali je onda kao "laki luzer" uspela da upadne u glavni žreb, međutim ispostavilo se da stvarno to i nije zaslužila na ovom turniru.

U prvom setu je Olga čak i parirala četiri godine mlađoj Rumunki, koja joj je uzela brejk već u četvrtom gemu. Ipak, Danilovićeva je uspela da se vrati i smanji na 5:4. Potom je došlo do izjednačenja, ali Olga je tada ispustila novi brejk.

Iako se činilo da naša teniserka može protiv Anke, ispostavilo se da ju je Rumunka praktično počistila u drugom setu. Napravila je dva brejka i za 31 minut je slavila sa 6:1.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Prizor od kog se diže kosa na glavi

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati