Tenis

Milan Zarić

31. 05. 2024. 14:33 3

Istorijski uspeh: Suze Olge Danilović obišle planetu (VIDEO)

Naša teniserka Olga Danilović ostvarila je istorijski uspeh, budući da se prvi put plasirala u četvrto kolo Rolan Garosa. A tamo je otišla posle senzacionalne pobede protiv Done Vekić - 0:6, 7:5, 7:6.

Borila se Olga kao lavica, nije se predavala ni u jednom trenutku, pa je uspela da iz maratonskog i dramatičnog meča izađe kao pobednica.

Koliko je meč bio uzbudljiv, svedoči to što je odlučen u super taj-brejku trećeg seta. Bila je tada Olga u zaostatku, gubila je sa 2:6, ali je uspela da se vrati, najpre izjednači na 8:8, a onda dođe i do meč lopte.

Prvu šansu da pobedu je iskoristila, nakon čega se emotivno slomila. Samo je pala na teren, nije mogla da suzbije emocije, pa je plakala kao kiša. Bile su to suze radosnice, koje opisuju kroz šta je sve Olga prošla, ali i koje su obišle planetu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati