Tenis

[ Izvor: Mediji ]

04. 07. 2024. 18:10 0

Novak posle pobede: Ne znam da li sam imao šampionski mentalitet

Novak Đoković je posle malo više muke savladao Džejkoba Firnlija, ali je na kraju trijumf i bio jedino važan.

Đoković je odmah posle meča komentarisao neverovatnu igru Britanca:

- Velike čestitke Džejkobu zbog ovakvog meča, igrao je izvanredan tenis i zaslužio je aplauz. Nisam imao šansu da ga vidim kako igra sve do pre dva dana. Nije imao šta da izgubi, znao sam da će biti teško, jer je on odrastao na ovoj podlozi. Teški uslovi, vetrovit dan, naterao me je da radim, odlično je servirao. Bio sam i malo srećan u četvrtom setu, a mogao sam i da dobijem u tri seta. Ovaj meč je možda i trebalo da se završi u pet setova, ali sam srećan što se to nije dogodilo - uz smeh će Novak.U presudnim momentima je Đoković pronalazio ritam i prave udarce, a taj šampionski mentalitet ga je krasio tokom čitave karijere:

- Ne znam da li sam imao šampionski mentalitet. Nisam se tako dobro osećao, pogotovo u trećem setu. Zavisi to, naravno i od protivnika. Naterao me je da se baš potrudim za pobedu i nadam se da ću igrati bolje u narednom kolu.Novakovo koleno je ono što sve zanima, a Đoković je o njemu rekao:

- Osećao sam se O.K. Neću da tražim bilo kakve izgovore zbog današnje igre. Prilično sam se dobro osećao, tako da se nadam da će iz dana u dan, iz meča u meč biti sve bolje - zaključio je Đoković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Mašinista se pravi važan

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati