Politika

Direktno.rs

04. 07. 2024. 17:55 1

Jekić: Vučić nije došao u Ćupriju da se izvini građanima jer ih je obmanuo

- Aleksandar Vučić nije došao u Ćupriju da se izvini građanima jer ih je obmanuo za početak izgradnje internističkog bloka, da se izvini što zbog njegove politike nemaju nijednog onkologa ni dečijeg hirurga i zato što neće imati uskoro ni lekare specijaliste jer one koji idu penziju nema ko da zameni. Došao je da priča o naoružanju - izjavio je Dalibor Jekić, narodni poslanik Stranke slobode i pravde u Ćupriji.

- Na primeru Ćuprije se vidi da je Srbija zemlja apsurda, dok Aleksandar Vučić najavljuje izgradnju delfinarijuma i akvarijuma u Beogradu, Ćuprijčani nemaju rešeno pitanje stabilnog snabdevanja pijaćom vodom. Da li je moguće da je veći prioritet delfinarijum i akvarijum od rešavanja problema snabdevanja pijaćom vodom neke opštine - naveo je Jekić.- Građane manjih opština u Srbiji ne interesuje EXPO već ih interesuje da li će imati ko da ih leči, da li će imati pijaću vodu, da li će imati posao i primanja od kojih mogu da žive pristojno, a ne da jedva sastavljaju kraj sa krajem. Autobuska stanica na ulasku u Ćupriju koja je prazna i zapuštena je prava slika današnje Ćuprije, slika koja izaziva tugu i koja pokazuje da je ova opština na marginama zbog odnosa vlasti Srpske napredne stranke prema njoj - zaključio je Jekić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Mašinista se pravi važan

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati