Slobodno vreme

Direktno.rs

04. 07. 2024. 16:04 1

Godinama lagao ženu da je lekar! Glumio da ide na posao, a zbog jedne stvari je počela da sumnja

Jedna gospođa iz Kine ovih dana se razvela od muškarca s kojim je provela u braku pet godina i sve vreme bila uverena da je njen suprug lekar u glavnoj bolnici u gradu Vuhiju, prenosi Yangtze Evening News.

Muškarac je svakog jutra glumio da odlazi na posao i vraćao se kasno uveče kako bi svoju suprugu držao u zabludi. Počela je da sumnja jer za sve vreme braka nijedan cent nije uložio u zajedničko domaćinstvo, te se pitala ima li uopšte on posao.

Otkrila je i da njen suprug ne poseduje nikakvu imovinu, te da čak ni automobil nije na njegovo ime, a svaki put kada bi pokušala da razgovara s njim o njegovim prihodima, on bi skretao s teme.

Porodično nasilje

Da zlo bude veće, ispostavilo se da je njen suprug i porodični nasilnik, zbog čega je u njihovoj kući morala da interveniše i policija, a čest povod fizičkog zlostavljanja bile su upravo svađe u vezi s finansijama.

Ovaj par upoznao se nakon što su oboje izašli iz prethodnih brakova, a venčali su se posle tri meseca poznanatva. Dobili su i ćerku, nad kojom je sud ženi dodelio starateljstvo.

Finansirala ga majka

Suočen sa dokazima, muškarac je priznao da je godinama bio bez posla, pa otkrio i to da je lažna dokumenta o zaposlenju u bolnici kupio na internetu. Pomoću istih isprava pokušao je da prevari i sud.

- Lagao sam kako bih se izborio za starateljstvo nad svojom ćerkom - rekao je muškarac i dodao da je njegove dnevne troškove sve vreme finansirala njegova majka.

Uglavnom, sud je odobrio razvod, žena je dobila starateljstvo, a muškarcu je naloženo da plaća 1.000 juana (128 evra) mesečno za detetovo obrazovanje, navodi Yangtze Evening News.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Mašinista se pravi važan

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati