Ostali sportovi

Milan Zarić

28. 09. 2019. 15:08 0

VATRENO KRŠTENJE Kakav će samo povratnički debi Vujović imati na klupi Zagreba

Uspešni rukometni stručnjak Veselin Vujović prošle nedelje se vratio na klupu Zagreba, koji je vodio od 2014. do 2016. godine, a ove subote će imati povratnički debi. I to kakav! Vodiće tim iz hrvatske prestonice u Ligi šampiona protiv Barselone.

 

Nije mogao Vujović da zamisli teži izazov u drugom mandatu na klupi Zagreba, ali pokazao je legendarni stručnjak da se ne boji izazova, pa mečevi protiv, na papiru, jačih protivnika daju njegovim izabranicima dodatnu motivaciju.

Nije Zagreb na najbolji način počeo sezonu u Ligi šampiona, zbog čega je uostalom i angažovan Veselin Vujović. Izgubili su Zagrepčani najpre od Pari Sen Žermena, što je moglo da se očekuje, ali je neuspeh na gostovanju u Danskoj i poraz od Alborga sa čak 10 golova razlike bio veliki udarac.

Zbog toga je dobar rezultat na meču sa Barselonom nešto što bi povratilo samopouzdanje igračima hrvatskog kluba, ali neće niti nimalo lako ostvariti ga. Vujović će imati težak zadatak, no ne namerava da ustukne pred prvim izazovom.

- Nije situacija tako loša kao što se čini. Znam da preuzimam klub velikog renomea. Znate svi da ne volim časne poraze, već samo želim borbu i pobedu. Ne treba meni ljudi iz kluba da postave ciljeve, već ih sam sebi postavljam, i to one najviše - kao iz topa je poručio legendarni stručnjak.

Kada je reč o Barseloni, njeni rukometaši su na startu poraženi u Mađarskoj od Segeda, da bi u narednom kolu razbili Celje. Zbog toga i Katalonci imaju imperativ pobede kako ne bi izgubili korak za vodećim ekipama u grupi A, Flenzburgom, Alborgom i Pari Sen Žermenom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati